Join site | Forgot
       
 
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Adidas NMD Köpa

Adidas NMD Köpa 1 year ago #1863

  • marquise71
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0


Du kan hämta det från www.skortmall.com

Först utsläppt utanför USA förra månaden, antyder ankomsten av den vita Adidas NMD Köpa, har äntligen bekräftats av den tyska sportklädermärket. Tidigare idag via adidas officiella twitter-konto, publicerade företaget en tweet som refererar till det aktuella utgivningsdatumet, vilket är planerad till fredag ​​den 15 juli Silhuetten kommer också att förenas med City Sock i svart - en annan siluett som nyligen debuterade utomlands först.

Denna rena Adidas NMD Sverige debuterades nyligen hos återförsäljare utomlands, medan dess ankomst stateside fortfarande är planerad till någon gång under mitten av sommaren. En annan titt på den kommande modellen är framträdande, som tillsammans med City Sock i svart, ett annat par som kommer att debutera hos återförsäljare landsomfattande under de kommande veckorna också. Sammantaget består den snygga lågkomponenten av breathable Primeknit med matchande tejpöverdrag på sidopanelerna som också avbildar det ikoniska trestripmotivet. Dessutom detaljerad med en sock-liknande krage, är modellen färdig med en tonal full-längd boostsolja som är utrustad med signaturen EVA-pluggar i blått och rött.

Efter den officiella avslöjar veckan sedan förväntas denna beige-färgade Adidas NMD Rea Sverige äntligen debutera snart, men i första hand utomlands först. Officiellt kallad Vapor Grey, den snygga modellen är definierad av dess övre och övre EVE-insatser på andningsolen som draperas i respektive färgväg. En fransk "La Marque Aux 3 Bandes" -text kompletterad med en ren, vit boost-enhet, vilket betyder - The Brand with Three Stripes - smyckar framsidan av de två pluggarna på varje sko.

Med City Sock i svart förenas med sin släpp, är det här paret väsentligen skuggat i orört vitt. Adidas NMD Billigt Onlineav breathable Primeknit kompletteras den snygga komponenten med matchande tejpöverdrag på sidopanelerna, vilket visar det ikoniska trestripmotivet. Ytterligare detaljerad med en socka-liknande krage är sneaker utrustad med en tonal full-längd boostsolja som är utrustad med signaturen EVA-pluggar i blått och rött.

Adidas NMD Billigt Sverige i vit visas i en närmare bild av dess senaste funktion, eftersom modellen är inställd på att komma fram till utvalda konton utomlands i helgen. Med en ren och andningsbar Primeknit-övre, är den snygga komponenten detaljerad med tekniska svetsade tejpöverdrag på sidopanelerna och visar den tyska sportklädmärkesens ikoniska tredimensionella motiv. Utrustad med en strumpliknande krage för en jämn och bekväm passform, är sneaker rundad ut med en matchande fullängdssula-enhet med utmärkta EVA-pluggar i livfulla toner av blått och rött.
  • Page:
  • 1